Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Podložka drevo servírovacia MANGO priemer 39 cm

Pripravuje sa

Katalógové číslo: O 126834
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Podložka drevo servírovacia MANGO priemer 39 cm . Servírovacia podložka z prírodného materiálu. Perfektne sa hodí pre servírovanie kávy… Samostatná je peknou dekoráciou. Môžete ju doplniť ďalšími prírodninami, skvele vyzerá na prestretom stole pod tanierom. Materiál: mangové drevo. Rozmery: priemer 39 cm, hrúbka 2,8 cm. Nemožno umývať v umývačke riadu, nenamáčajte, iba utierajte vlhkou handričkou. Raz za čas natrite jedlým olejom. Je možné, že po tomto procese mangové drevo stmavne.

 
Vaša cena s DPH: 17,59 EUR
 

Originálna podložka s kôrou z mangového dreva v priemere 39 cm, je ideálnym pomocníkom pri servírovaní najrôznejších dobrôt, možno ju použiť ako štýlovú dosku, prestieranie pri rôznych oslavách, svadbách.
Krásna podložka z mangového dreva, so špecifickou, výraznou kresbou a kôrou po obvode bude štýlovým doplnkom na kuchynský stôl. Veľkú parádu urobí aj na záhradnej párty, grilovačke, zvlášť keď ju položíte doprostred stola, pod vázu s kvetmi, budete na nej servírovať jednohubky alebo cupcake. Doladí tak hrejivú atmosféru vášho bývania, napríklad spoločne  s ostatnými kúskami z mangového dreva.

Má výšku 2,8 cm, takže ju môžete použiť napríklad ako prestieranie pod taniere, pod misu s polievkou, je obľúbená aj ako dominantný detail uprostred prestretého svadobného stola alebo pri oslave významného jubilea.

Pri znečistení ju stačí utrieť vlhkou handričkou, nenamáčať, a raz za čas ju natrieť jedlým olejom. Je možné, že po tomto procese mangové drevo stmavne a zvýrazní sa kresba dreva.

 
o126834_2o126834_2

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky