Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Panvica Tescoma GrandCHEF ø 32 cm, 2 úchyty

Pripravuje sa

Výrobca: Tescoma
Katalógové číslo: T 606842
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Panvica Tescoma GrandCHEF ø 32 cm, 2 úchyty . Priestranná panvica Tescoma GrandCHEF na prípravu väčšieho množstva pokrmov na sporáku aj v rúre na pečenie. S prvotriednym antiadhéznym povrchom, 2 veľkými úchytmi a indukčným dnom z nehrdzavejúcej ocele. Vhodná pre všetky typy sporákov: elektrické, plynové, sklokeramické a indukčné. 5 rokov záruka.

 
Vaša cena s DPH: 44,79 EUR
 

Panvica na sporák, do rúry aj na stôl pre náročných
Predstavujeme masívne panvice s nerezovými úchytmi vhodné na použitie nielen na sporáku, ale aj v rúre na pečenie a praktické pre následné servírovanie na kuchynskom stole.
Panvice GRAND CHEF majú unikátny retro-profesionálny vzhľad. Brúsený hliníkový povrch vonkajšej strany každej panvice je pritom chránený vysoko odolnou vrstvou, vďaka ktorej panvica nemení svoj vzhľad a nezachádza ani pri intenzívnom používaní a umývaní v umývačke.
Odolná panvica s prvotriednym nepriľnavým povrchom
Všetky panvice GrandCHEF sú opatrené kvalitným a odolným antiadhéznym povlakom proti pripaľovaniu, nerezovým indukčným dnom, a sú súčasťou rovnomennej, ucelenej línie špičkového riadu na sporák aj do rúry GrandCHEF.
Vďaka nadštandardnej kvalite a špičkovému prevedeniu Vám na dizajnové panvice GrandCHEF poskytneme mimoriadnu záruku 5 rokov.

 
t606842_det1t606842_det1
t606842_det3t606842_det3
t606842dt606842d

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky