Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Mlynček na mäso MG 4010 CATLER

Je na sklade

Výrobca: CATLER
Katalógové číslo: FP MG4010
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Mlynček na mäso MG 4010 CATLER. Mlynček na mäso MG 4010 je vhodný na prípravu mletého mäsa, mäsových zmesí na náplne, karbonátky a ďalšie druhy pokrmov
Jednoduché a pohodlné ovládanie a moderný dizajn.                                                                 Vďaka modernému dizajnu prístroja, vrátane ovládacích tlačidiel, budete môcť jednoducho a pohodlne ovládať prístroj. Jedným stlačením tlačidla ON / OFF zapnete prístroj na najvyššie otáčky a opätovným stlačením tlačidla ON / OFF otáčky znížite. Tlačidlá sú podsvietené a jednotlivé etapy zmeny otáčok sú aj farebne odlíšené.
Ak dôjde k uviaznutiu mäsa v mlecej komore, uvoľníte ho jednoduchým stlačením tlačidla REVERSE, ktorého stlačením aktivujete spätný chod.

 
Vaša cena s DPH: 119 EUR
 

Široká plniaca miska

V príslušenstve mlynčeka na mäso nájdete i plniacu misku, ktorá je dostatočne široká, aby ste mohli spracovávať aj väčšie množstvo mäsa a iných potravín, odporúčaných na mletie v mlynčeku. Nasadením plniacej misky na plniaci otvor zaistíte, že vám žiadny kúsok mäsa nespadne.
Tri mlecie disky

Mlynček na mäso je dodávaný s tromi mlecími disky. Výberom mlecieho disku budete môcť pripraviť mleté ??mäso, popr. mäsovú zmes s rozdielnou hustotou a štruktúrou. Výber mlecieho disku závisí na vašich osobných preferenciách.

 
FPMG4010aFPMG4010a

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky