Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Formička medvedík Tescoma Delícia Kids

Je na sklade

Výrobca: Tescoma
Katalógové číslo: T 630945
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Formička medvedík Tescoma Delícia Kids . Prvotriedna formička Tescoma Delícia Kids v tvare medvedíka je vynikajúca pre prípravu pečených i nepečených múčnikov a dezertov pre deti. Špeciálne tvarovanie formičky umožňuje vytvoriť aj dvojfarebné pečivo .

 
Vaša cena s DPH: 2,19 EUR
 

K Vianociam patria jednoznačne koledy, vianočný stromček, ale tiež samozrejme vianočné pečivo.
Vykrajovacie formy z radu Tescoma Delícia sú vynikajúce pre rýchlu prípravu vianočného pečiva z lineckého, maslového aj perníkového cesta. Vykrojíte s nimi naraz až 24 rôznych druhov koláčov.
Vykrajovače a vykrajovacie formy Tescoma Delícia ponúkame vo všetkých obľúbených tvaroch - od koliesok po vianočné stromčeky. Okrem formičiek ponúkame tiež špeciálny vianočný vykrajovacie sady, s ktorými si vyrobíte treba perníkovej jasličky, betlehem alebo mikuláša, anjela a čerta.
Sortiment pre zdobenie tort nájdete v rade Tescoma Delícia Deco. Obsahuje silikónové formičky aj vykrajovátka s piestom, dekoračné náradie a šablóny, tvarovacie formičky, valčeky a hladidlo na marcipán alebo praktický otočný stojan na tortu.
V rade Tescoma Delícia Tieto ponúkame formičky na čokoládu, s ktorými sa pracuje veľmi jednoducho - hotová čokoláda sa nelepí a ide ľahko vyklopiť. Silikónové formičky na čokoládu sa dobre uplatní aj na výrobu ľadových kociek.

 
t630945__3t630945__3
t630945__4t630945__4

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky