Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Elektrický mlynček na korenie/soľ Tescoma PRESIDENT

Je na sklade

Výrobca: Tescoma
Katalógové číslo: T 659560
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Elektrický mlynček na korenie / soľ Tescoma PRESIDENT. Elektrický mlynček na korenie / soľ Tescoma PRESIDENT je vynikajúci na čerstvo mleté korenie, soľ, sušený tymián, rozmarín apod. Vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vybavený prvotriednym keramickým mlecím mechanizmom s nastaviteľnou hrubkou mletia a výkonným motorom. S viečkom na zachytávanie zvyškov korenia. 4 tuškové AA batérie 1,5 V nie sú súčasťou balenia. Návod na použitie vo vnútri balenia. 5 rokov záruka.

 
Vaša cena s DPH: 22,39 EUR
 

Niet pochýb o tom, že čerstvo mleté ​​čierne korenie alebo hrubozrnná soľ dodajú hotovým aj pripravovaným jedlám delikátnu chuť a intenzívnu vôňu. Ak sa o ne nechcete pripraviť a nevyhovuje vám mažiar, nemal by vám v kuchyni chýbať mlynček na korenie a soľ.

Ak sa však neuspokojíte s priemerom, chcete šetriť sily a oceníte, keď sa dá mletie zvládnu jednou rukou, kúpte si elektrický mlynček na korenie / soľ PRESIDENT.
 
V čom je elektrický mlynček PRESIDENT výnimočný?
 Jednoducho tým, že melie sám pri obyčajnom stlačení tlačítka a tak výrazne uľahčuje mletie a tým i varenie. Vzbavili sme ho špičkovým mlecím mechanizmom s nastaviteľnou hrubosťou a výkonným motorom, vďaka ktorým v okamihu namelie požadované množstvo soli alebo korenia, ale aj tymiánu, rozmarínu a ďalšieho sušeného korenia.

 Aké sú ďalšie výhody elektrického mlynčeka na korenie / soľ PRESIDENT?
 Elektrický mlynček PRESIDENT má na spodnej strane praktické viečko, ktoré zachytí zvyšky korenia. Vďaka tomu po sebe na kuchynskej linke, stole alebo v skrinke nezanecháva žiadne nežiaduce "stopy". Množstvo korenia, ktoré mletím postupne ubúda, môžete sledovať vďaka transparentnému plastovému priehľadu v spodnej časti mlynčeka. Následné doplnenie korenia, ktorého sa do komory vojde asi 20 g ( tj. Jeden malý sáčok na korenie ), je veľmi jednoduché a nezaberie vám viac ako niekoľko sekúnd.

Mlynček na korenie / soľ PRESIDENT je nielen užitočnou pomôckou pri varení a stolovaní, ale vďaka prevedeniu s matnej ocele tiež originálnym a atraktívnym doplnkom vašej domácnosti.

Pozn. Motorček mlynčeka poháňajú 4 AA tužkové batérie 1,5 V, ktoré však nie sú súčasťou balenia.
Použitie: na celé korenie, hrubozrnnú soľ a sušené bylinky.

Materiál: prvotriednej nehrdzavejúcej oceľ, odolný plast, keramický mlecí mechanizmus.

Umývanie v umývačke: nie.

Záruka: 5 rokov.

 
t659560_det3t659560_det3
t659560_fun1t659560_fun1

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky