Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Doska grilovacia GRANDE

Pripravuje sa

Katalógové číslo: O 111168
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Doska grilovacia GRANDE 43 x 27 x 4 cm . Doska na grilovanie s držiakmi s vrúbkovaným povrchom má veľmi kvalitný nepriľnavý povrch PFLUON GRANIT, na ktorom pripravíte výborné steaky s minimálnou potrebou tuku. Grilovať môžete mäso, zeleninu, ryby, udeniny... Materiál Hliník s vynikajúcim nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT a s profilovaným dnom. Rozmery: 35 / 43 x 27 x 4 cm. Je vhodná do umývačky na riad. Vhodná na všetky typy spotrebičov vrátane indukcie, vhodná aj do rúry a na opekanie. Odporúčame použitie kuchynských chňapiek. Nikdy grilovaciu dosku nevkladajte priamo do plameňov ohňa, mohlo by dôjsť k deformácii či inému poškodeniu výrobku - nemôže byť v takomto prípade predmetom reklamácie! Dosku umiestnite nad plameň, napr. žeravé uhlie na grile a pod.

 
Vaša cena s DPH: 32,69 EUR
 

Doska na grilovanie s typickou rebrovanou štruktúrou má veľmi kvalitný nepriľnavý povrch PFLUON GRANIT, na ktorom pripravíte výborné steaky s minimálnou potrebou tuku. Grilovať môžete mäso, zeleninu, ryby i údeniny. Hlavne u rýb, ktoré majú tendenciu sa chytať kožou k povrchu dosiek, oceníte, že je možné dobre otočiť a prepiecť z oboch strán.

Ak grilujete na žeravom uhlí alebo briketách, môžete steaky, alebo napríklad šťavnatý ananás grilovať na tejto šikovnej doske, šťava do nich nebude odkvapkávať a nebudú sa tvoriť karcinogénne látky. A malé kúsky ako šampiňóny, cibuľka, krevety? Neprepadnú. To je jedna z výhod grilovanie na doske.

Prednosti nepriľnavej grilovacej dosky:
antiadhézny povrch s vrúbkovaným povrchom pre jednoduchšiu prípravu pokrmov
použitie na všetkých typoch sporákov, vrátane indukcie
je možné vložiť do rúry aj na gril
držadlá pre ľahké presunutie, vybratie z rúry či grilu
možno umývať v umývačke, ale vplyvom agresivných čistiacich prostriedkov môže dôjsť k nepatrnej oxidácií (tento stav nemá vplyv na proces varenia, nie je zdravotne závadný a nemôže byť dôvodom reklamácie).
Odporúčame: pri manipulácii používajte kuchynské chňapky. Pri grilovaní na priamom ohni zamedzte plameňom, aby dosahovali až k doske, mohlo by dôjsť k deformácii. Používajte drevené, silikónové alebo nylonové náčinie.

Kolekcia: GRANDE
Materiál: hliníková zliatina s nepriľnavým povrchom
Pokrievka: nie
Indukcia: áno
Nepriľnavý povrch: áno
Dvojité dno: áno
Farby: šedá
Dĺžka (cm): 43
Šírka (cm): 27
Výška (cm): 4
Hmotnosť (g): 1357
Tvar: hranatý
Ucho: áno
Materiál ucha: hliníková zliatina
Použitie: na grilovanie
Vlastnosti: profilované dno
Vhodné do umývačky: áno
Vhodné do rúry: áno
Varenie bez tuku/oleja: nie

 
o111168_2o111168_2
o111168_3o111168_3
o111168_4o111168_4
o111168_5o111168_5

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky