Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Záhradný postrekovač FZC 1001 A Fieldmann

Je na sklade

Výrobca: Fieldmann
Katalógové číslo: FP FZC4001
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Záhradný postrekovač FZC 1001 A Fieldmann.

Záhradný akumulátorový postrekovač Fieldmann FZC 1001-A je veľmi šikovne riešený s ohľadom na pohodlie užívateľa i nároky rastlín: nádrž postrekovača s objemom 11 litrov je vybavená kolieskami vhodnými pre pohyb na akomkoľvek povrchu, teleskopickou rukoväťou s držiakom na rozprašovaciu pištoľ s možnosťou voľby intenzity rozprašovania.

Vďaka špirálovitej hadici s dĺžkou 2 m dosiahnete pohodlne k vzdialenejším rastlinám, 40 cm pevný nadstavec s rozprašovacou tryskou umožní potom pohodlnú aplikáciu napríklad v korunách menších stromov.

 
Vaša cena s DPH: 52,90 EUR
 

Obsluha tohto pomocníka je veľmi jednoduchá - môže sa chváliť jednoduchou údržbou, silným výkonom, nízkou hmotnosťou a hlavne dlhou dobou prevádzky na jedno nabitie batérie.

Postrekovač FZC 1001-A je vhodný po celý rok pre potrebu lokálnej závlahy, aplikáciu hnojív a iných prípravkov na ochranu rastlín pred škodcami, burinou či machom, ale aj ako zdroj jemnej hmly a spŕšky v skleníku či ako ostrý prúd pre čistenie záhradných cestičiek a príjazdových ciest.


Pohon Aku

Batéria Li-Ion

Kapacita 3,6V/1500mAh

Objem nádrže 11 l

Rozprašovacia pištoľ áno

Dĺžka špirálovito zvinutej hadice 2 m

Dĺžka nadstavca s rozprašovacou tryskou 40 cm

Teleskopická rukoväť áno

Kolieska vhodné na všetky povrchy áno

Max. prietok 0,495 l/min

Max. použitie na jedno nabitie 26 min/12,2 l

Hmotnosť (s prázdnou nádržou) 3 kg


Fieldmann ...


... je úplne nová značka náradia pre dom aj záhradu na slovenskom trhu. Môže sa pochváliť zaujímavou škálou ľahko ovládateľných strojov so sviežim a nezvyčajným dizajnom. Pre túto značku charakteristická farebná kombinácia dodáva náradiu hravosť a sviežosť. A s takýmto náradím je skutočne radosť sa starať o záhradu.


Fieldmann je navrhnutý a skonštruovaný tak, aby zodpovedal požiadavkám náročného spotrebiteľa: uľahčuje prácu a šetrí čas, je ergonomický, bezpečný, ľahko ovládateľný, prináša najnovšie trendy a poskytuje maximálny komfort pri práci na záhrade, v dome a dielni.


Hoci to podľa názvu nevyzerá, ide rýdzo o českú značku. FIELDMANN je značka s českým manažmentom a zázemím silnej spoločnosti, ktorá na trh uviedla už niekoľko dnes celkom bežných značiek.


Práve manažéri a technici zodpovední za výrobky Fieldmann uvádzajú, že základom úspechu značky je ucelené portfólio kvalitných výrobkov. Preto sa ponuka značky bude neustále rozširovať.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky