Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Wok Tescoma PRESIDENT ø 30 cm, s pokrievkou

Pripravuje sa

Výrobca: Tescoma
Katalógové číslo: T 602650
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Wok Tescoma PRESIDENT ø 30 cm, s pokrievkou . Luxusný wok Tescoma s masívnou sklonerezovou pokrievkou a unikátne zvrásneným antiadhéznym povrchom s charakterom nelešteného prírodného kameňa. Pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom povrchu nepripaľujú, prepekajú sa rovnomerne, zachovávajú si svoju prirodzenú chuť aj šťavnatosť a možno ich pripraviť s použitím minimálneho množstva tuku. Wok PRESIDENT je vhodný pre kovové obracačky, je žiaruvzdorný, možno ho používať aj v rúre na pečenie ( s pokrievkou max. 200 °C ). Určený pre všetky typy sporákov vrátane indukčných, vhodný do umývačky. 5 rokov záruka.

 
Vaša cena s DPH: 123,69 EUR
 

Luxusný wok na indukciu
Predstavujeme prémiovú panvicu wok. Je ideálnym pomocníkom pri príprave ázijských jedál a vyniká masívnou sklonerezovou pokrievkou aj unikátne zvrásneným nepriľnavým povrchom.
Panvica wok s 3D povrchom
Unikátne zvrásnený antiadhézny povlak s charakterom nelešteného prírodného kameňa je maximálne odolný a vhodný pre akékoľvek kuchynské náradie - vysoko odolný povrch si totiž perfektne rozumie nielen s plastovým či dreveným kuchynským náradím, ale spoľahlivo odolá aj kovovým obracačkám.
A nielen to. Vďaka nemu sa pokrmy vo woku nepripaľujú, sú rovnomerne prepečené, krehké a vláčne a zachovávajú si svoju šťavnatosť a prirodzenú chuť. V panvici pritom môžete intenzívne smažiť aj na minimálnom množstve oleja.
S panvicou wok PRESIDENT s pokrievkou sa napriek jej veľkosti veľmi dobre manipuluje. Má totiž ergonomickú celonerezovú rukoväť, ktorá je k nádobe woku pevne uchytená dvoma kovovými nitmi.

Pokrievka pre panvicu wok, ktorá nemá porovnanie
Neprehliadnuteľné je sklonerezové, do detailu premyslené klenutie pokrievky - má veľký sklenený priehľad na kontrolu počas varenia a vďaka komfortnej nerezovej rukoväte s opierkou ju môžete v priebehu prípravy jedál bez obáv odkladať, kondenzát zostane vnútri pokrievky a nevyteká na linku.

Wok ani pokrievky neobsahujú žiadne plastové časti a môžete ich používať aj v rúre na pečenie pri dopekanie pokrmov.
Wok PRESIDENT je vhodný pre všetky typy sporákov vrátane indukčných, môžete ho bez obáv umývať v umývačke a dáme vám naň mimoriadnu záruku 5 rokov.

 
t602650_fun1t602650_fun1
t602650at602650a
t602650bt602650b
t602650ct602650c
t602650_det3t602650_det3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky