Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Račňa dlaňová 1/2"

Pripravuje sa

Výrobca: Extol Premium
Katalógové číslo: M 8816445
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Račňa dlaňová 1/2", 72 zubov, CrV Extol Premium

 
Vaša cena s DPH: 7,79 EUR
 

Počas obdobia 13 rokov existencie značky EXTOL na trhu sa snažíme spoznať potreby a požiadavky našich zákazníkov a ponúknuť im spôsoby ich naplnenia. Práve na základe Vašich požiadaviek vyvíjame elektrické náradie, ktoré bude optimálne spĺňať Vaše nároky.


Na rozdiel od hobby náradia, ktorého jediným parametrom je často cena, konštruktéri náradia Extol PREMIUM kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov a spracovania, technológie, parametre, ergonómiu a dizajn.


Extol PREMIUM je typickým predstaviteľom triedy MASTER. Táto trieda je zárukou, že za dostupnú cenu kupujete kvalitný výrobok vyrobený podľa najnovších technológií a v mnohých smeroch naplňujúci tie najvyššie očakávania. Zároveň prináša niekoľko riešení a patentov, ktoré boli doposiaľ výsadou profesionálnych značiek.

Trieda MASTER je kategória ručného a elektrického náradia, ktorá sa začína dynamicky rozvíjať v reakcii na zvyšujúce sa nároky remeselníkov a domácich majstrov. Táto trieda vypĺňa priestor medzi kategóriou hobby a náradím pre profesionálov. Ponúka tak vynikajúce riešenie pre každého, kto chce vyplniť svoj voľný čas dobre urobenou prácou.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky