Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Pekáč GRANDE Aroma

Pripravuje sa

Katalógové číslo: O 127030
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Pekáč GRANDE Aroma 43 x 30 x 10 cm sklenené veko . Pekáč GRANDE s profilovaným dnom využijete ako klasický pekáč na prípravu mäsa v rúre, ako panvicu na pečenie a vysmážanie alebo ako aróma pekáč s pokrievkou. Sklenená pokrievka s arómou úchytom umožní jemné dávkovanie tekutých dochucovadiel - olejov, vína ... bez nutnosti odklopení pokrievky. Dochucovadlo nalejete do úchytu a ono samovoľne preteká cez otvor dovnútra do pekáča. Má veľmi kvalitný nepriľnavý povrch PFLUON GRANIT v 2 vrstvách, ktorý Vám umožní prípravu pokrmov na minimálnom množstve tuku. Vonku je jedna vrstva kvalitního nepriľnavého povrchu PTFE. Vďaka úprave vonkajšieho povrchu môžete pekáč použiť na všetkých typoch tepelných zdrojov vrátane indukcie a vkladať ho do rúry s pokrievkou do max. 200 °C, bez pokrievky do max. 230 °C. Vynikajú ľahkosťou a vďaka mimostredne umiestneným držiakom sa pohodlne zmestia do rúry. Materiál: zliatina hliníka s nepřilnavým povrchom, sklenená pokrievka s nerezovým aróma lievikom Rozmery: vnútorný 38x25x5 cm, vonkajší 43x30x,5 cm, celková výška 10 cm. Pri manipulácii odporúčame použitie kuchynských chňapiek. Vhodný do chladničky, do umývačky na riad - vplyvom agresivných čistiacich prostriedkov môže dôjsť k nepatrnej oxidácií dna -tento stav nemá vplyv na proces varenia, nie je zdravotne závadný a nemôže byť dôvodom reklamácie.

 
Vaša cena s DPH: 36,99 EUR
 

Perfektnú kombináciu pečenia s minimálnym množstvom tuku v rúre a aromatizované varenie na všetkých typoch sporákov vrátane indukcie, ponúka tento nízky  pekáč GRANDE. Vďaka rozmeru 43x30x10 cm a mimostredne umiestneným úchytom sa pohodlne zmestí do bežnej kuchynskej rúry.

Pekáč s vnútorným rozmerom 38x25x5 cm je možné použiť ako klasický pekáč,  vďaka štruktúrovanému povrchu pripravíte báječné opečené steaky, grilovanú zeleninu alebo šampiňóny. Sklenená pokrievka s arómou úchytom  umožní jemné dávkovanie tekutých dochucovadiel, olejov, vína a marinád.

Prednosti aróma pekáča:
vyrobený zo zliatiny hliníka  potiahnutého kvalitným antiadhéznym povrchom  PFLUON GRANIT, z vonkajšej strany je opatrený nepriľnavým povrchom PTFE.
pevné rukoväte zaistia bezpečnú manipuláciu
riad je  kompatibilný so všetkými druhmi varných dosiek vrátane indukcie
je určený  na pečenie, zapekanie a gratinovanie v rúre pri teplotách do 230 °C, s pokrievkou až do 200 °C
hliníkové telo pekáča je výborným vodičom tepla, preto je možné rúru vypnúť s predstihom a nechať pokrm "dôjsť"
sklenená pokrievka je opatrená aróma úchytom,  do ktorého môžete nalievať víno, aromatizované oleje a dochutiť pokrm bez nutnosti odklopenia pokrievky
je možné ho umývať  v umývačke riadu,  avšak vplyvom agresívnych čistiacich prostriedkov môže dôjsť k nepatrnej oxidácii (tento stav nemá vplyv na proces varenia, nie je zdravotne závadný a nemôže byť dôvodom reklamácie).
Odporúčame: pri intenzívnom ohreve používajte chňapky. Pokiaľ pekáč použijete na sporáku, zvoľte veľkosť platničky úmernú priemeru dna a drevené, silikónové alebo nylonové náčinie.

Kolekcia: GRANDE
Materiál: hliníková zliatina s nepriľnavým povrchom
Pokrievka: áno
Materiál pokrievky: sklo, nerezová oceľ
Indukcia: áno
Nepriľnavý povrch: áno
Farby: čierna
Dĺžka (cm): 43
Šírka (cm): 30
Výška (cm): 5,5
Výška s pokrievkou (cm): 10
Hmotnosť (g): 2,400
Materiál ucha: hliníková zliatina
Vhodné do umývačky: áno
Vhodné do mikrovlnky: nie
Vhodné do rúry: áno
Dĺžka: 40-50 cm

 
o127030_2o127030_2
o127030_3o127030_3
o127030_4o127030_4
o127030_5o127030_5
o127030_6o127030_6

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky