Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Odpudzovač hlodavcov PR-500.2 Pest X repel

Pripravuje sa

Katalógové číslo: K 10525002
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Odpudzovač hlodavcov PR-500.2 Pest X repel . Odpudzovač - plašič na hlodavce elektrina 160m2 . Plašič hlodavcov pest x repel PR-500.2 slúži k odháňaniu hlodavcov a divej zveri ( myši, potkany, kuny, lasice, tchory, líšky ) ekologicky, napájanie 220 V, spotreba 7 W, funguje v okolí cca 160 m2. Funguje na princípe vysielania elektromagnetických impulzov, max. efekt dosahuje po 20 dňoch . Rozmer 127 x 84 x 66 mm .


 
Vaša cena s DPH: 39,99 EUR
 

POPIS

Zariadenie používa metódu ultrazvukov a blikajúcich svetiel, ktoré ovplyvňujú väčšiu audičnú a senzorickú kapacitu obťažujúcich škodcov a spôsobujú ich útek z oblasti, kde sú inštalované odpichovače. Avšak kvôli ich vysokej frekvencii ultrazvuk nijako neobťažuje ani neovplyvňuje ľudí. Blikajúce svetlá majú ďalší vplyv na hlodavce a tým presadzujú vplyv ultrazvukových emisií.
Konštantný prítok vysokofrekvenčných zvukových vĺn a blikajúceho svetla bráni životným funkciám hlodavcov a spôsobuje paniku medzi nimi. Tiež sa zaoberá procesmi párenia a kŕmenia a čoskoro spôsobí ich opustenie oblasti. Parametre zvukového vysielania sa líšia, aby sa zabránilo hlodavcom. Prístroj taktiež zmiernil počet iných škodcov, ako sú napríklad škodcovia, pavúky a ploštice.


UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA

PR-500.2 podporuje 220V vstupného výkonu. Po zapnutí zariadenia bude kontrolka blikania postupne blikat '. Mala by byť umiestnená v tesnej blízkosti oblasti zamorenej hlodavcami.

Užívateľ môže prepínať medzi dvomi pracovnými režimami - výlučne ultrazvukom alebo ultrazvukovým vyžarovaním + blikajúcim svetlom. Pre maximálny výkon nevypínajte zariadenie. Vyhnite sa akumulovaniu akéhokoľvek druhu kvapaliny na zariadení alebo ho nechajte na priamom slnečnom svetle.

Blikajúce svetlo
Má ďalší vplyv na hlodavce a dokonca aj na niektorý hmyz
- Pomocou prepínača zapnite alebo vypnite blikajúcu kontrolku LED


PREVENČNÉ OPATRENIA

Potraviny, stelivo atď. Priťahujú hlodavce najviac. Dbajte na to, aby ste ich pravidelne likvidovali. Dobrá domáca hygiena a hlodavce sú zriedka kompatibilné. Je tiež dobrý nápad poskytnúť z priestorov notifikované výjazdy - to urýchli účinok zariadenia. Po odstránení hlodavcov zatvorte všetky vchody a utiahnite otvory v stenách a podlahách. Profylaxia prináša lepší výkon a rýchlejšie výsledky.


VÝSTRAHA

- Neumiestňujte zariadenie na čokoľvek, čo môže brániť jeho ultrazvukovému prepočtu.
- Mäkké predmety (čalúnenie, koberce atď.) Bránia výkonu zariadenia a znižujú jeho účinnosť o 30% -50%. V týchto miestnostiach je vhodné použiť druhé zariadenie.
- PR-500.2 je účinný len v miestnosti, v ktorej bola inštalovaná. Ak chcete zabezpečiť iný predpoklad, musí byť nainštalované ďalšie zariadenie.


OČAKÁVANÝ DOPAD

Prvé príznaky účinku zariadenia sa stanú viditeľnými počas 10 až 12 dní. Optimálny výkon sa dosiahne o týždeň neskôr. Počas tohto obdobia nie je žiadny náhly nárast činnosti hlodavcov ničím neobvyklým. Ultrazvuk a blikajúca LED spôsobia, že utiekli a hľadali prístrešie inde. Krátko potom úplne zmiznú. Použitie dodatočných prostriedkov počas tohto obdobia bude mať veľký účinok.


TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Vstupné napätie: 220 V / 50 Hz
Spotreba energie: 7 W
Rozsah: 160m2
Frekvencia: 20 - 36 kHz

 

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky