Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Návnada parafínové bloky 300 g RATIMOR BRODIFACOUM

Pripravuje sa

Katalógové číslo: K 105052608
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Návnada parafínové bloky 300 g RATIMOR BRODIFACOUM . Parafínové kocky Ratimor vynikajú vysokou odolnosťou proti vode a vlhkosti. jed na hlodavce je určený na použitie v deratizačných staničkách. Pôsobí proti myšiam, potkanom .

 
Vaša cena s DPH: 5,79 EUR
 

Jedová nástraha na hlodavce vo forme parafinovaných extrudovaných kociek priťahuje škodcu svojím zložením a tiež tým, že je ideálny pre obrusovanie horných i spodných rezákov. Ty si myši, potkany aj potkany sami intuitívne neustále obrusujú, aby zabránili ich prerastania.

Jed na hlodavce Ratimor obsahuje horkú látku, ktorá znižuje riziko náhodnému požitia zvieratami či deťmi. Vďaka parafinovanému povrchu kocky sú veľmi odolné voči poveternostným vplyvom. Nerozpadajú sa ani po čase vplyvom vlhkosti a zmien teplôt, takže je možné použiť i exteriéroch. Hlavnou účinnou zložkou brodifakum patriaci medzi antikoagulačný rodenticídy. Tieto látky znižujú zrážanlivosť krvi, čo vedie k postupnému zlyhaniu organizmu, viditeľný efekt býva spravidla najskôr po 4-8 dňoch.

Pomalý nástup je veľkou výhodou. Ak by si napr. Potkany si všimli, že ich ochutnávač po zjedení nástrahy okamžite uhynul, oblúkom by sa jej vyhli. Pri vrcholení účinku jedu hlodavcami začnú pociťovať nedostatok vzduchu. Prirodzene sa teda vydajú mimo svoje skrytá obydlia na voľné priestranstvá a tam uhynú. Aj to podporí dôveru v nástrahu ďalších členov kolónie. Tiež to uľahčí odpratávanie mŕtvych škodcov, ktorí by za iných okolností mohli uhynúť na zle dostupnom mieste.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky