Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Kľúče nástrčné 21-dielna sada

Akcia Pripravuje sa Poštovné zadarmo

Výrobca: Fortum
Katalógové číslo: M 4704001
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Kľúče nástrčné 3/4'', 19-50mm, 21-dielna sada Fortum.

21-dielna sada Fortum - dielenské náradie renomovaných svetových výrobcov profesionálneho náradia s dlhoročnou skúsenosťou.Naším cieľom bolo vytvoriť ucelenú radu náradia, na ktoré sa budete môcť spoľahnúť v akýchkoľvek podmienkach. Zamerali sme sa preto na starostlivú voľbu overených materiálov, špičkové technológie spracovania a náročné záťažové testy. A pretože sa na vývoji novej značky podieľajú ľudia, ktorí sú s náradím zvyknutí pracovať, mnohé z našich nástrojov prinášajú prekvapivé patentované vylepšenia, ktoré profesionál ocení

Náradie Fortum je totiž určené pre absolútne nasadenie

 
Vaša cena s DPH: 216 EUR
 

Značka Fortum je zárukou, že do rúk dostávate náradie s dlhou životnosťou, maximálnou funkčnosťou a vynikajúcou ergonómiou - a vždy niečo navyše.

S profesionálnou hrdosťou prinášame napríklad koncept „nezničiteľnej račne", extra široký záber veľkostí orechov v sadách, špičkové nastaviteľné kľúče, ktoré ukrývajú 13 patentov, jedinečné pákové kliešte „3 v 1" a mnoho ďalších.

Doživotná záruka.

Za kvalitou náradia Fortum si stojíme a preto Vám naň ponúkame doživotnú záruku. Po celú dobu, počas ktorej vlastníte náš výrobok, garantujeme kvalitu materiálu a spracovania. Ak dôjde k zlyhaniu alebo neuspokojivej funkčnosti náradia vinou výrobcu, toto náradie Vám zadarmo opravíme alebo vymeníme za nový kus, prípadne za technicky a kvalitatívne zodpovedajúci typ.

Absolútna oceľ.

Materiály použité na výrobu náradia Fortum predstavujú úplnú špičku.

61CrV5 a 61CrV4 (označovaná tiež 6150 a 6140) je najvyššia trieda chróm-vanádovej ocele. Kalená a povrchovo upravená matným tvrdochrómom pre dosiahnutie optimálnej povrchovej tvrdosti a odolnosti voči korozívnym vplyvom, je táto oceľ použitá pre všetky diely s výnimkou tých najexponovanejších.

Chróm-vanád-molybdénová oceľ 60CrMoV18-5 je oceľ vlastnosťami podobná chróm-vanádovej oceli. Vďaka prímesi molybdénu je však tvrdšia a pevnejšia. Pretože jej výroba je podstatne nákladnejšia, túto oceľ používajú európski a japonskí výrobcovia na vysoko zaťažované náradie, alebo jeho najnamáhanejšie časti.

Medzi legovanou oceľou najvyššej triedy vyniká svojimi vlastnosťami oceľ s označením S2. Svojimi vlastnosťami prevyšuje ako chróm-vanádovú, tak aj chróm-vanád-molybdénovú oceľ.

Použitím ďalších legovacích prvkov (nikel, molybdén, kobalt, titán) ponúka táto oceľ pri rovnakom stupni zakalenia (t.j. tvrdosti) podstatne vyššiu pevnosť. Tento druh ocele na svete spracováva len veľmi malá skupina výrobcov, predovšetkým pre vysokú náročnosť výroby a jej cenu. Fortum ju používa pre všetky skrutkovacie hroty,

L-kľúče a ďalšie obzvlášť namáhané diely.

 
M 4704001pM 4704001p

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky