Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Izbový mini ohrievač Starlyf Fast Heater

Akcia Pripravuje sa

Katalógové číslo: K 95700015
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Izbový mini ohrievač Starlyf Fast Heater . Elektrický ohrievač do zásuvky, keramické vyhrievacie teleso, 370 W, 240 V, výška 150 mm, nastavenie teploty od 15 - 32 stup., 2 rýchlosti prúdenia, s LED dislejom, ľahko prenosný kde je potrebný, nízka spotreba , časovač

 
Vaša cena s DPH: 29,99 EUR
 


Zimy sú čoraz chladnejšie a kúrenie čoraz nákladnejšie! Tiež rozmýšľate nad tým, ako mať doma teplo, a zároveň ušetriť? Ponúkame vám riešenie! Starlyf Fast Heater je jeden z najmenších a najúspornejších ohrievačov na svete! Zadovážte si ho hneď teraz!

    praktický regulačný termostat na nastavenie požadovanej teploty
    nízka spotreba energie v porovnaní s podobnými ohrievačmi
    jednoduchá manipulácia, stačí zapojiť do siete
    ideálny dvojstupňový program zateplenia

Obsah balenia:

  • 1 x Starlyf Fast Heater

 

Technické informácie:

  • keramické vykurovacie teleso
  • spotreba: 400 W
  • napájanie: 220 - 240V AC 50 Hz

 

Skončite s predraženým kúrením!

Bežné ohrievače a prenosné radiátory sú objemné, ťažké, a často spotrebujú veľa energie! Pri ich prenášaní vás môže seknúť v krížoch, alebo nimi môžete poškriabať dlážku. Starlyf Fast Heater je iný! Je to jeden z najmenších a najúspornejších izbových mini ohrievačov na svete. Jeho pomocou dokážete bleskurýchle vyhriať miestnosť o veľkosti hoci aj 20 m2.

Ohrievač vysokej kvality za skvelú cenu!

Starlyf Fast Heater, tento originálny ohrievač, disponuje vysokokvalitným LED displejom zobrazujúcim aktuálnu teplotu. Termokeramická technológia zabezpečí, že sa nepopálite, a že sa teplo rozmiestni po izbe rovnomerne. Dvojstupňovou funkciou zateplenia si môžete sami zvoliť, či chcete izbu vyhriať expresne rýchlo, alebo normálnym tempom. Dokonca máte vďaka zabudovanému časomeru možnost nastaviť, kedy sa ohrievanie spustí, a kedy sa zasa vypne.

Vysoký výkon, nízka spotreba energie!

Veľkou výhodou Starlyf Fast Heater je to, že je vďaka svojej veľkosti ľahko prenosný. Stačí ho vybrať zo zásuvky, preniesť do miestnosti ktorú chcete vykúriť, a znovu zapojiť do siete. Spotreba elektrickej energie je oveľa nižšia ako pri iných, podobných izbových ohrievačoch. Môžete ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Ráno v chladnej kúpeľni, neskôr v kuchyni či jedálni, a na večer v spálni.

 
k95700015ak95700015a
k95700015bk95700015b

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky