Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Hrniec Tescoma PRESIDENT Stone s pokrievkou ø 20 cm, 3.0 l

Pripravuje sa

Výrobca: Tescoma
Katalógové číslo: T 780323
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Hrniec Tescoma PRESIDENT Stone s pokrievkou ø 20 cm, 3.0 l . Hrniec Tescoma PRESIDENT je luxusný kuchynský riad s prvotriednym antiadhéznym povrchom vhodným pre kovové kuchynské náradie. Pokrmy sa na nepriľnavom povrchu s charakterom nelešteného prírodného kameňa nepripaľujú, varenie je rýchle a rovnomerné. Masívna sklonerezová pokrievka s otvorom pre paru, vodotesné nerezové úchyty a indukčné dno. Vhodný pre všetky typy sporákov a rúr na pečenie ( s pokrievkou max. 200 °C ). Vhodný do umývačky. 5 rokov záruka.

 
Vaša cena s DPH: 56,49 EUR
 

Hrniec, panvicu aj pekáč v jednom - objavte riad PRESIDENT Stone, ktorý navždy zmení vaše varenie
Skvelo sa osvedčil na panviciach, a preto sme ho ako prvý dali tiež hrncom, kastrolom a randlíkom. Áno - dokonalý nepriľnavý povrch s charakterom prírodného kameňa, ktorý odolá aj kovovému kuchynskému náradiu, nanovo nájdete tiež na luxusnom riade PRESIDENT Stone, a to vo vnútri aj z von! Varenie v ňom získava úplne inú dimenziu - presvedčte sa ...
Prečo o revolučnom "kameninovom" riade uvažovať ?
Môžete v ňom bez pripaľovania restovat rovnako ako v panvici. Zvrásnený povrch navyše prepeká rovnomerne. Použitie nepriľnavého povrchu z vonkajšej strany zase uľahčuje čistenie - drôtenku tak v kuchyni už nikdy nebudete potrebovať.
    Mimoriadne odolný povrch odolá aj kovovým kuchynským nástrojom, takže si k nemu ( ak nechcete ) nemusíte kupovať špeciálne náradie z nylonu.
    K príprave jedál na tomto povrchu stačí len minimum tuku - budete v ňom preto variť zdravšie.
    Vzhľad prírodného kameňa na oboch stranách riadu je mimoriadne estetický a navyše si ho aj trvalo uchová . PRESDIDENT Stone sa tak stane na dlhú dobu nielen šikovným a univerzálnym pomocníkom pre varenie, ale aj ozdobou vašej kuchyne.
Masívne úchyty a pokrievky, ktoré môžu ísť do rúry
Hrnce, kastróly aj rajnice sme opatrili nerezovými úchytkami, ktoré sú pripevnené dvoma nitmi, a preto do nich nezateká ani sa časom neuvoľnia. Všetky tiež dodávame s masívnymi sklonerezovými pokrievkami - vďaka tomu môžete riad PRESIDENT Stone používať aj v rúre na pečenie ako pekáč, alebo len k zapekaniu bez pokrievky. Samozrejmosťou je sendvičové indukčné dno, vďaka ktorému je panvica rovnomerne rozohriata po celej ploche.

Riad PRESIDENT Stone si môžete zaobstarať jednotlivo alebo v praktickej 8-dielne sade a môžete ho bez obáv umývať v umývačke riadu. Vďaka prvotriednej kvalite, za ktorú si stojíme, vám na riad poskytneme mimoriadnu záruku 5 rokov.

 
t780323_fun2t780323_fun2
t780323_fun3t780323_fun3
t780323_det3t780323_det3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky