Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Hrable záhradné bez násady 18-zubové

Je na sklade

Výrobca: Proteco
Katalógové číslo: VA 10851000P18
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Hrable záhradné bez násady 18-zubové PROTECO Fusion . Hrable na lístie plastové 18 zubové bez násady predstavujú ideálneho pomocníka pre údržbu Vašej záhrady, napríklad pre hrabanie napadaného lístia, odstránenie machu a spracovanie pôdy. Vďaka 18 vysoko odolným a pružným zubom z ABS plastu s možnosťou rýchleho a komfortného upnutia do násady si hrable na lístie plastové našli cestu do záhrad a sadov mnohých našich spokojných zákazníkov.

18 vysoko odolných zubov z ABS plastu
vysoká odolnosť a pružnosť
špeciálny upínací mechanizmus
kompatibilný s hliníkovou násadou

 
Vaša cena s DPH: 4,10 EUR
 

Hrable na lístie plastové 18 zubové bez násady predstavujú ideálneho pomocníka pre údržbu Vašej záhrady, napríklad pre hrabanie napadaného lístia, odstránenie machu, opracovanie pôdy alebo príprave záhonu pre siatie a sadbu. Vďaka 18 vysoko odolným a pružným zubom z ABS plastu s možnosťou rýchleho a komfortného upnutia do násady si hrable na lístie plastové našli cestu do záhrad a sadov mnohých našich spokojných zákazníkov.
Hrable na lístie plastové 18 zubové bez násady sú vyrobené z kvalitného ABS plastu vynikajúce svojou pevnosťou, mechanickou odolnosťou a zároveň pružnosťou, vďaka čomu sú schopné účinne kopírovať terén. Hrable na lístie plastové 18 zubové bez násady možno ľahko, komfortne a bezpečne umiestniť do hliníkovej násady pre hrable na lístie.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky