Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Doska na servírovanie drevo MANGO

Pripravuje sa

Katalógové číslo: O 126832
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Doska na servírovanie drevo MANGO 44 x 25 cm . Vďaka tomuto kuchynskému lopáriku sa vaše stolovanie stane nevšedným zážitkom. Lopárik je ideálny na servírovanie vašich raňajok alebo večere. Je možné ich tiež zavesiť, vytvorí tak krásnu dekoráciu v čase, keď ich nepotrebujete. Jednoducho sa udržiavajú, stačí ich ľahko utrieť a sú pripravené na ďalšie servírovanie. Materiál: drevo mango. Rozmery: 44 x 25 x 2 cm. Raz za čas natrite jedlým olejom. Je možné, že po tomto procese mangové drevo stmavne.

 
Vaša cena s DPH: 14,19 EUR
 

Kuchynská doska z mangového dreva s rukoväťou, s veľkosťou 44 x 25 cm, vhodná k štýlovému servírovaniu raňajok, večere alebo ako zaujímavá dekorácia na záhradnej oslave .
Krásna doska z mangového dreva, so špecifickou, výraznou kresbou, bude štýlovým doplnkom na kuchynský stôl a veľkú parádu urobí aj na záhradnej párty, grilovačke, zvlášť keď ju položíte doprostred stola, pod vázu s kvetmi, doplnenú miskami s dipmi, zeleninou a dochucovadlami. Doplní tak hrejivú atmosféru vášho bývania, napríklad spoločne s ostatnými kúskami z mangového dreva. Je možné ju aj zavesiť, bude tak štýlovou dekoráciou doma i na chalupe.

Pri znečistení ju stačí utrieť vlhkou handričkou, nenamáčať, a raz za čas ju natrieť jedlým olejom. Je možné, že po tomto procese mangové drevo stmavne a zvýrazní sa kresba dreva.

 
o126832_2o126832_2
o126832_3o126832_3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky