Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Dielenský vysávač na sucho-mokro 1400W DED6602

Pripravuje sa

Katalógové číslo: DE DDED6602
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Dielenský vysávač na sucho-mokro 1400W DED6602 .  Dielenský vysávač DED6602 je vysoko kvalitné profesionálne zariadenie. Používa spoľahlivý a výkonný motor s príkonom 1400 W, ktorý dokáže dosiahnuť maximálny prietok vzduchu 151,2 m3 / h. Čo nám v kombinácii s objemnou 20-litrovou nádržou dáva nezameniteľný efekt dokonale výkonného vybavenia pre akýkoľvek typ úlohy .

Vysoký výkon a vysoká sacia úroveň vysávača umožňujú pracovať v najťažších podmienkach . Bol vyvinutý pre ťažké rekonštrukčné a stavebné práce v spolupráci s elektrickým náradím a spĺňa najvyššie štandardy pri odstraňovaní drobných nečistôt, ako je sadra alebo drevný prach. Vysávač je určený na použitie na stavbách, v stolárskych a lakovníckych dielňach, ale dá sa dobre použiť aj ako garážový vysávač. Prístroj je vybavený kovovou trubicou s nastaviteľnou dĺžkou.

Inovatívny filtračný systém
Vysávač DED6602 s vodným filtrom od spoločnosti DEDRA pracuje v dvoch fázach.V prvej fáze sú v spodnej nádrži zachytávané nečistoty látkovým vreckom, ktoré zadržiava hrubšie frakcie.Potom je nečistota nasmerovaná na vodný filter v hornej nádrži.Nečistoty, ktoré sa nezachytili v tkanine vrecka v dolnej nádrži, sa usadzujú na spodnej časti hornej nádrže.

Perfektné pre brúsky na omietku
Model DED6602 bol vytvorený primárne pre kompatibilnú prácu s brúskami na omietku.Práca v tejto oblasti je v maximálnej možnej miere uľahčená použitím riešení, ako je prídavná zásuvka na 230 V na pripojenie elektrického náradia alebo vodný filter.

Ergonomický dizajn
1. Plynulá regulácia otáčok turbíny
Umožňuje vám zvoliť si optimálne pracovné podmienky vysávača v závislosti od odstránených nečistôt.Výsledkom je väčšia úspora energie, a teda aj energie.

2. Odnímateľné vrece na výstup s objemom 20L
Vďaka vymeniteľnému príslušenstvu, napríklad odolné vrece, už nebude potrebné po naplnení odnášať celé zariadenie.Vrecia sa dajú ľahko a jednoducho vymeniť a použité a naplnené vrecia sa dajú zlikvidovať až po ukončení práce.

3.Zásuvka na 230 V na pripojenie elektrického náradia
Vďaka tomuto riešeniu nie je potrebné ťahať za dva samostatné drôty (pre vysávač a zvlášť pre druhé zariadenie, s ktorým máme v úmysle pracovať), stačí jeden – pre vysávač, ku ktorému je potom pripojené elektrické náradie .Jedným príkladom je pripojenie napríklad brúsky na omietku kompatibilnej s vysávačom DED6602 ako zariadenia na odsávanie prachu.Vysávač sa automaticky spustí po zapnutí elektrického náradia!

4. Vymeniteľný bavlnený filter
Bavlnený filter je navrhnutý tak, aby chránil zariadenie,aby bola jeho životnosť čo najdlhšia a spoľahlivá prevádzka dlhšia.Vďaka možnosti výmeny tohto príslušenstva sa netreba vzdávať celého prístroja, stačí vymeniť zanesený filter.A zariadenie nám bude aj naďalej spoľahlivo slúžiť po dlhú dobu.

 
Vaša cena s DPH: 159,99 EUR
 
 
ded1ded1
ded2ded2

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky